Bio-circle uses cookies to ensure the best possible service. If you continue browsing, you agree to the use of cookies. Proteccion de datos

Smoke Resin Remover Familie

De høyt konsentrerte og intensive rensemidlene i Smoke Resin Remover –serien fjerner selv de vanskeligste forurensningene, som f.eks. rester av røykharpiks og rester av innbrent fett. Rester etter vegetabilske og mineralske oljer og proteiner kan også fjernes effektivt. Produksjonsrester på komponenter og maskindeler renses også effektivt bort, men også fra forurensede antifriksjons- og rullelagerfett.

De vannbaserte rensemidlene er uten fosfat og VOC. 

De fjerner selv de vanskeligste forurensningene, så Smoke Resin Remover skumfri og Smoke Resin Remover DB benyttes hovedsaklig innen vedlikehold. 

Begge rensemidlene benyttes hovedsaklig ved mekaniske bruksområder da de er lavtskummende og en optimal rengjøringstemperatur garanteres ved ca. 60°C / 140°F. Så de benyttes hovedsaklig i sprøyterengjøringsenheter med ett eller flere kammer (HTWs), pipe- and heat exchanger rengjøringsenheter (RWRs) og nedsenknings- og ultralyds renseenheter. De benyttes i rengjøringsutstyr i fortynnet form, noe som gjør dem økonomiske i bruken. 

Smoke Resin Remover DB er også godkjent av Deutsche Bahn AG og benyttes for rengjøring av tog og togkomponenter ved hjelp av spesielle påføringssystemer. 

Smoke Resin Remover er imidlertid utviklet hovedsakelig for å fjerne vanskelig fett, olje og røykharpiks i matvarerelaterte områder av industrien og er NSF-sertifisert. Så det kan benyttes til rensing av røkerier, kjøkken og kantiner. For eksempel rengjøres filter, avløp og avtrekksdeksler og ovner effektivt. Rensemiddelet inneholder aktivt skum og er klar til bruk for å bli sprayet på de forurensede overflatene. 

Mer

FORDELENE

  • Meget konsentrert, vannbasert 
  • Uten fosfat og VOC 
  • For bruk i vedlikehold av maskindeler og komponenter 
  • Velegnet for bruk i Næringsmiddelindustrien 
  • For fjerning av vanskelige forurensninger som rester av røykharpiks og rester av innbrent fett 
  • Smoke Resin Remover skumfri for mekaniske bruksområder 
  • Smoke Resin Remover med aktivt skum for manuelle bruksområder
PRODUKTENE
Smoke Resin Remover DB
-