Bio-circle uses cookies to ensure the best possible service. If you continue browsing, you agree to the use of cookies. Proteccion de datos

Messer og Datoer

“Messer og utstillinger knytter land, kontinenter og nasjoner sammen. 

Det er de interesserte gjestene fra hele verden som bringer liv til en messe.” 

Birgit Große, Administrerende Direktør Bio-Circle Tyskland

Tyskland er en av verdens ledende messe- og utstillingssteder. 

Fem av ti store messearrangører har hovedkontor i Tyskland. 

Siden 1990, da vi deltok på messen i Hanover for første gang, har antallet nasjonale og internasjonale messer økt fra år til år. Messem i Hannover er den viktigste industrielle utstillingen på verdensbasis og på verdens største messeområde, og for oss også det viktigste startskuddet for messesesongen. Internasjonale messer som dette hjelper oss å bygge opp et globalt nettverk. 

Våre rengjøringsprodukter og – system er den perfekte løsningen for en rekke industrisektorer. 

Vi stiller ut våre produkter på opptil 15 messer i året. Noen av de største messene er: 

  • InnoTrans i Berlin – internasjonal spesialhandelsmesse for transportteknologi 
  • EuroBLECH i Hanover – en av de viktigste utstillingene for metallbearbeiding
  • Schweißen & Schneiden i Essen – stor spesialhandelsmesse for sveise-, skjære- og presserveringsindustrien
  • Parts2clean i Stuttgart – industriell dele- og overflatevasking 

Ved European Coatings Show i Nürnberg, møtepunktet for eksperter i malings- og lakkindustrien, presenterer vi vårt nyeste system, PROLAQ, et rengjøringssystem for lakkeringsanvendelser og – verktøy. 

Våre velutdannede tekniske konsulenter på stedet har faglige svar på dine spesialspørsmål. 

“Ta børsten i egen hånd!” 

Se og test selv, live på vår stand, hvordan vår innovasjon - BIO-CIRCLE delevasker, virker med resirkulerbar, ikke merkepliktig rengjøringsmiddel. Overbevis deg selv om produktet under utstillingen og sett opp en avtale for et besøk eller en demonstrasjon mens du er der. 

Vi er i en konstant dialog med våre kunder, for vår felles fremtid. Vi som produsent kan bruke din tilbakemelding til å kontinuerlig forbedre våre produkter og for å finne ut hvilke innovasjoner markedet trenger. Vårt mål er å samle nye ideer og realisere våre kunders ønsker! 

For oss som et selskap er spesialhandelsmessene uunnværlige. De sørger ikke bare for å bringe partnere langt fra hverandre sammen og fremme nye, verdifulle samarbeid: de letter også presentasjonen og introduksjonen av nye, innovative produkter. Å beholde kunder er av største betydning for oss. Vi ønsker med glede både eksisterende og nye kunder til vår stand på messene. 

“Et blikkfang” 

Du kan ikke unngå vår grønne stand på messene. Vårt motto er “MAKING GREEN WORK”, som også preger våre avdelinger og partnere i 55 land nå. Vi deltar på viktige utstillinger i utlandet, slik som WELDEX in Russland, HI i Danmark eller Elmia i Sverige. Dette betyr at du alltid har en partner på stedet som kan konsultere og hjelpe deg på ditt eget språk. 

Vi gleder oss til å se deg på vår stand. 

I 2017 vil vi være tilstede på følgende utstillinger: