Bio-circle uses cookies to ensure the best possible service. If you continue browsing, you agree to the use of cookies. Proteccion de datos

Clean Box Familie

De forskjellige versjonene av CLEAN BOX er utviklet for effektiv rengjøring av små men også store og kronglete deler. Dette betyr at systemet er anvendelig i forskjellige fabrikk- og produksjonsområder slik som vedlikehold, maskinproduksjon eller kommersiell konstruksjon. CLEAN BOX-ene skiller seg ut med sitt lukkede sløyfesystem, deres enkle håndtering og bruk av lavtemperatur rengjøringsmidler. 

Bruk av CLEAN BOX systemene er bruker- og miljøvennlig. Hver Box har et lukket sløyfesystem som sikrer lang levetid for rengjøringsmiddelet. En matepumpe bringer rengjøringsmiddelet gjennom vaskebørsten, og etterpå renner det tilbake til oppbevaringstanken. Med det bærbare CLEAN BOX-systemet kan deler heises opp ved hjelp av nedsenkningskurven mens rengjøringsvæsken holder seg i boksen. 

I tillegg er CLEAN BOX –systemene spesielt utviklet for brukervennlighet og enkel håndtering, noe som letter de fysiske belastningene på de ansatte. 

Dessuten vil bruk av disse systemene redusere energikostnadene fordi forurensninger fjernes effektivt allerede ved romtemperatur. CLEAN Blue –midlene, slik som CB 100 Blue, er spesielt velegnet for bruk i de forskjellige systemene. 

Alle boksene kan dekkes med et lokk for å forhindre luktplager eller fordampning av rensevæsken. 

CLEAN BOX systemene er basert på hverandre og er spesielt utviklet for de forskjellige rengjørings-kravene på arbeidsplassen. 

CLEAN BOX, CLEAN BOX Mobil og CLEAN BOX Flow er utviklet for mobil rengjøring av små deler. 

I tillegg er disse boksene plassbesparende da de er stablebare. 

CLEAN BOX Max 1, CLEAN BOX Max 2 og CLEAN BOX Flex derimot er utviklet for fjerning av forurensninger på store deler. 

Med sin vogn er CLEAN BOX Mobil og CLEAN BOX Flex enkle å trille til de enkelte arbeidsplassene og CLEAN BOX er enkel å bære takket være håndtakene. De større rengjøringsplattformene Max 1 og Max 2 kan transporteres ved hjelp av en jekketralle. Dermed behøver ikke delene som skal rengjøres å fraktes til en rensestasjon, noe som hjelper å unngå ytterligere risiko forårsaket av uhåndterlige og tunge deler. 

Et kjapt blikk på CLEAN BOX systemene: 

Velegnet for vannbaserte syrlige og alkaliske rengjøringsmidler: 

 • CLEAN BOX: Hendig, lett å håndtere, stablebar og plassbesparende. Også bærbar takket være håndtakene. 

 • CLEAN BOX Mobil: Boksen er utvidet med en vogn som gjør det enklere å dytte boksen rundt til arbeidsplassene uten for mye anstrengelser. 

På grunn av innebygd elektronikk er det kun egnet med vannbaserte, alkaliske rengjøringsmidler: 

 • CLEAN BOX Flow: Integrering av en batteridrevet pumpe og en vaskebørste gjør manuell rengjøring enklere. Rensevæsken filtreres gjennom et sett med avløp, noe som forlenger levetiden. Systemet er en kombinasjon av boksen og en transportvogn, noe som gjør det enklere å frakte boksen til delene som skal vaskes. I tillegg er det ledig plass på vognen til jerrykanner eller arbeidsstykker. 
 • CLEAN BOX Max: Store deler kan plasseres på rengjøringsplaten og renses manuelt ved hjelp av et gjennomstrømnings munnstykke med integrert vaskebørste. Den store boksen er tilgjengelig i to størrelser (Max 1 og Max 2). 

 • CLEAN Box Flex: Akkurat som CLEAN BOX Max er Flex -modellen velegnet for store arbeids-stykker. I tillegg kan størrelsen utvides etter ønske og der er et integrert oppsamlingskar som samsvarer med krav fra WHG (Tysk Vannressurslov).

Mer

FORDELENE

 • Til forhåndsrengjøring av små og kronglete deler 
 • Lengre levetid på rengjøringsmiddelet takket være det lukkede sløyfesystemet 
 • Mindre fysisk belastning 
 • Enkel håndtering og transport 
 • Energieffektiv på grunn av CLEAN Blue -rengjøringsmidlene 
 • Velegnet for et bredt utvalg av bruksområder
PRODUKTENE
Vorteile
CLEAN BOX Max 1
-
CLEAN BOX Max 2
-
CLEAN BOX Flex
-
CLEAN BOX Flex
-
CLEAN BOX
-
Clean Box med lokk, nedsenkningskurv, hjulsett
-
Clean Box med lokk, nedsenkningskurv, bremser
-