Bio-circle uses cookies to ensure the best possible service. If you continue browsing, you agree to the use of cookies. Proteccion de datos

Historie

Bio-Circle Surface Technology GmbH er et internasjonalt selskap med hovedkontor i Gütersloh i delstaten Nordrhein-Westfalen. Det hele startet som en type garasjebedrift av sivilingeniørene Ulrich og Manfred Berens i 1985. Bedriften har siden stått for utvikling, produksjon og salg av innovative kjemiske og bioteknologiske produkter innen overflateteknologi. 

Avdelingskontor og produksjonsanlegg er etablert i Europa (Linz i Østerrike, Rotkreuz i Sveits) og andre steder i verden. 

Et bredt spekter av produkter som er fremstilt ved hjelp av moderne teknologi og kan benyttes i alle sektorer innen utvikling og produksjon, industri og handel. 

“De innovative rengjøringsløsningene fra Bio-Circle forbedrer ditt daglige rengjøringsarbeid og hjelper våre kunder å lette arbeidet!”
-Ulrich Berens, grunnlegger og styreformann i Bio-Circle Surface Technology GmbH .

Grunnlagt som en familiebedrift for mer enn 30 år siden. 

I 1985 startet de to sivilingeniørene Ulrich og Manfred Berens som selvstendig næringsdrivende et lite tomannsforetak. De første KFK-frie (klorfluorkarbon) vedlikeholdsproduktene, solgt under firmanavnet CB Chemie und Biotechnologie GmbH, ble testet i den lokale metallindustrien i Gütersloh og omegn og deretter brukt med stor suksess. 

De rettet seg etter sine kunders ønsker og behov for ressursbesparende, men samtidig effektive, produkter og utvidet sitt sortiment med fosfatfrie, vannbaserte rengjøringsmidler og hjelpemidler for optimalisering av sveiseprosesser. Disse og andre produkter ble deretter delt inn i gruppene Rens, Sveising, Beskyttelse, Smøring, Service, Is-fritt og Rengjøringssystem og samlet alt under merkenavnet bio-chem. 

Kontinuerlig utvikling - Tenke helhetlig, opptre bærekraftig 

Ved å fokusere på utvikling og produksjon av effektive, ressursbesparende og miljøkompatible produkter har selskapet raskt og kontinuerlig utviklet seg til en blomstrende, middels stor bedrift i Tyskland. Ulike nyutviklinger (delevaskersystem for manuell og mekanisk rengjøring som fungerer med sirkulasjonssystem for å spare ressurser, eller lavtemperaturprodukter som brukes for å forbedre energieffektiviteten) har mottatt en rekke priser og har etablert seg med stor suksess i markedet. 

I mellomtiden jobber mer enn 160 høyst motiverte ansatte ved selskapets hovedkontor i Gütersloh / Tyskland. I samarbeid med internasjonale avdelingskontorer og produksjonsanlegg sørger de for at distribusjonen går jevnt over hele verden i et nettverk som er under stadig utvikling. Målet er å tilby kundene “Made in Germany” av høy kvalitet, i samsvar med de økonomiske, miljømessige, sosiale og samfunnsmessige hensyn. 

Det å være tilstede ved nasjonale og internasjonale messer og utstillinger forenkler raske, innovative reaksjoner på ideer og markeder, noe som garanterer synergieffekter og økonomisk effektivitet. 

Bærekraften i våre Bio-Circle produkter og teknologier er vår måte å dekke behovene til dagens mennesker og ved å bruke ressursene på en slik måte at fremtidige generasjoner også vil være i stand til å tjene på dem. 

“For oss betyr bærekraft å ta ansvar, for vår entreprenør-ånd og sosiale handlinger så vel som for alle miljømessige hensyn - MAKING GREEN WORK.”
-Ulrich Berens, styreformann i the Supervisory Board.

Moderne rengjøringssystem 

Vi jobber med fremtidsrettede prosjekter og oppdrag innen områdene “miljøvern”, “bioteknologi” og “overflatekjemi” med en intern R&D avdeling og i samarbeid med Universitetet i Bielefeld. Utgangspunktene for disse vitenskapelige arbeidene og utviklingene er kundenes bekymringer og utfordringene om morgendagens marked. Så i løpet av de siste årene har vi fokusert på utviklingen av alternative rengjøringsmidler, med VOC (flyktige organiske komponenter = løsemidler)-reduksjon som vårt middels- og langsiktige mål. 

“Reduksjon av løsemidler i løpet av de neste årene vil være den største utfordringen for oss og våre kunder”,
-sier Andreas Hüttner, Administrerende Direktør Østerrike.

1985 CB Chemie und Biotechnologie GmbH i Verl grunnlegges av sivilingeniørene Ulrich og Manfred Berens under navnet Ingenieurbüro für Chemie und Biotechnologie
1987 De første ansatte ansettes til produksjon og kontor
1988 BIO-CHEM blir merkenavnet for de utviklede produktene 
1989 De første ansatte ansettes til salg og markedsføring
1991 Selskapet endrer navn til CB Chemie und Biotechnologie GmbH
1993 Oppføring av selskapets hovedbygning i Berensweg i Gütersloh
1997 Etablering av avdelingskontorer i Gmunden, Østerrike og  Rotkreuz, Sveits 
2002 Oppstart av virksomheten på produksjonsanlegg i Montreal, Canada og São Paulo, Brasil. 
Disse produksjonsanleggene forsyner markedet i Nord- og Sør-Amerika 
2002 Utvidelse av produksjonsområdet og kontorbygget 
2004 Oppstart av produksjonsanlegg i Istanbul, Tyrkia. Dette anlegget forsyner markedet i Tyrkia og Iran 
2004 Bio-Circle Surface Technology registreres som en skriftlig logo / merke ved det tyske Patent- og Merkekontoret 
2005 Opprettelse av avdelingskontor i Katowice, Polen 
2006 Oppstart av produksjonsanlegg i Coimbatore, India. Dette anlegget forsyner markedet i India og De Forente Arabiske Emirater 
2008 Opprettelse av avdelingskontor i Targu Secuiesc, Romania og Brno, Den Tsjekkiske Republikk
2009 Overtakelse av SEPRO Umwelttechnik Handelsgesellschaft m.b.H. & Co. KG av CB Chemie und Biotechnologie Ges.m.b.H. i Østerrike og oppstart av Bio-Circle Surface Technology GmbH in Linz
2010 Det tyske CB Chemie und Biotechnologie GmbH skifter navn til Bio-Circle Surface Technology GmbH. Avdelingskontorene i Sveits og Østerrike skifter også navn til Bio-Circle Surface Technology AG (Sveits) og Bio-Circle Surface Technology GmbH (Østerrike)
2011 Selskapet feirer 25-års jubileum
2012 Opprettelse av avdelingskontorer i Madrid, Spania og Dubai, De Forente Arabiske Emirater. 
Oppstart av produksjonsanlegg i Elektrėnai, Litauen. Dette anlegget forsyner markedet i Baltikum og Samveldet av Uavhengige Stater
2013 Utvidelse av selskapets lokaler
2014 Opprettelse av avdelingskontorer i Italia, Danmark og Sverige
2015 Utvidelse av selskapets hovedkontor i Gütersloh; oppføring av nye firmabygninger i Østerrike, Sveits og Kina

Din Kontakt

Hvis du fortsatt har spørsmål eller tilleggsinformasjon, kan du kontakte oss via telefon eller e-post. Vi gleder oss til å hjelpe deg med ord og gjerninger.

  • Telefon: +47 33 36 07 70
  • E-Mail: info@interflon.no

kontakt oss