Bio-circle uses cookies to ensure the best possible service. If you continue browsing, you agree to the use of cookies. Proteccion de datos

Kompetanser

Vårt grønne konsept har bevist sin verdi i over 30 år. 

Vi tilbyr alternative systemløsninger innen overflateteknologi med et spesielt fokus på bærekraft og OSHE (occupational safety, health and environment), uten å svekke effektiviteten. 

Vår BIO-CIRCLE delevasker illustrerer nettopp dette konseptet, og som et resultat har den med hell posisjonert seg som en innovasjonsleder i markedet.

Våre systemløsninger er alltid basert på målet om sikkerhet og å spare ressurser ved hjelp av konsekvent effektive rengjøringsresultater. Vi tar ansvar; derfor legger vi vekt på bruk av fornybare råvarer og å gjøre vært beste for å unngå farer ved å erstatte og redusere farlige stoffer. Derfor er en stor del av våre produkter VOC-fri eller –redusert og ikke merkepliktig i henhold til CLP forordningen. 

I tillegg er våre rengjøringssystem enkle å håndtere og letter brukerens fysiske arbeid. 

Det integrerte resirkuleringssystemet legger til rette for en lengre levetid for rensevæsken.

Videre er våre lavtemperaturs rengjøringsmidler energieffektive fordi de sikrer utmerket rengjøringseffekt allerede ved romtemperatur.

Da vi er fullstendig klar over vårt miljømessige ansvar er vårt fullt integrerte miljøstyringssystem regelmessig godkjent av Lloyd’s Register Deutschland GmbH i henhold til retningslinjene i DIN ISO 14.001 -standarden. Som et miljøbevisst selskap legger vi ikke bare størst vekt på optimal produktytelse, men også på maksimal miljøvennlighet og beskyttelse av arbeidstaker. 

Vi er en kvalifisert partner for effektiv rengjøring og sveising. Vårt selskap tilbyr egne avdelinger for teknisk salg, produksjon, påføringsteknologi og FoU- avdeling. 

Våre kunder er vår fremtid.

Vi har allerede satt opp et nettverk av partnere og forhandlere i 55 land og distribuerer våre systemløsninger over hele verden. 

Vi drives av jakten på kontinuerlig forbedring og kundeorienterte innovasjoner. 

Vi imøtekommer våre kunders interesser og mål og slutter aldri å jobbe med utvikling og videre utvikling av våre system, produkter og teknologier. 

Våre kunder hjelper oss å optimalisere eksisterende prosesser og utvikle alternativer og løsninger som vil gjøre deres arbeid enda lettere. 

Vi tilbyr ikke bare individuelle løsninger men komplette systemløsninger som benyttes for rengjøring av de fleste typer overflater innen en rekke arbeidssektorer. 

Vi imøtekommer våre kunders spesifikke ønsker. I tillegg til minimal leveringstid har vi også fokus på intensiv kundebehandling og konsultasjon levert av vårt godt opplærte og kompetente team. På denne måten gir vi våre kunder omfattende service. 

Kunden kan få en optimal innføring i våre produkter og system på stedet takket være vårt feltarbeid og våre serviceteknikere. I tillegg utvikler vårt mannskap i felten, i samarbeid med våre kunder, den mest effektive systemløsningen for dem. Vi tilbyr også demonstrasjoner og opplæring for våre kunder og forhandlere ved vårt hovedkontor. 

Vår FoU-avdeling og vår påføringsteknologiavdeling ved vårt hovedkontor kan også utføre analyser av forurensede deler eller av våre rengjøringsbad. 

Videre hjelper vår kundeservice deg gjerne med spørsmål tilbyr påføringsteknologiske eller produktrelaterte konsultasjoner. 

Vi holder vårt team à jour med nye prosesser, produkter, system og teknologier og deres bruksområder ved å tilby regelmessige kurs, seminarer og møter. 

Vi imøtekommer våre kunder og hjelper dem på en kompetent måte på alle områder. 

Du er hjertelig velkommen til å dra nytte av vår kompetanse på ditt arbeidsområde – vær vennlig å kontakt oss! 

Din Kontakt

Hvis du fortsatt har spørsmål eller tilleggsinformasjon, kan du kontakte oss via telefon eller e-post. Vi gleder oss til å hjelpe deg med ord og gjerninger.

  • Telefon: +47 33 36 07 70
  • E-Mail: info@interflon.no

kontakt oss