Bio-circle uses cookies to ensure the best possible service. If you continue browsing, you agree to the use of cookies. Proteccion de datos

PROLAQ

Grundig rengjøring av lakkpåførings- og lakkutviklingsutstyr er ekstremt viktig for å unngå avleiringer og følgelig redusert kvalitet, noe som vil resultere i slurvete spraymønster og til og med dråpedannelse under lakkering. Rensesystemene PROLAQ Compact og PROLAQ Auto rensesystem hjelper deg å opprettholde høy lakkeringskvalitet. De er perfekte for rengjøring av lakkerings- og malingspistoler, slanger og annet lakkeringsutstyr. 

Ved første øyekast er det små forskjeller på PROLAQ enhetene sammenlignet med vanlige delevaskere og automatiske rensesystem. Deres høyutvikling tydeliggjøres i interiørdesignet på enhetene og i kombinasjonen med tilpassede rensemidler. Den unike egenskapen ligger i gjenbruksevnen av rensemiddelet. Systemet kombinerer stilfullt sedimentering og filtrering, behandling og gjenvinning av væsken. Behandlingen er prosessintegrert og kjører automatisk uten ytterligere arbeidssteg. Det deles hovedsaklig opp i tre deler: etter det grove forhåndsfilteret blir partikler og avviste faste stoffer separert fra rensevæsken i den stabiliserte sedimentasjonstanken. Deretter separeres neste fraksjon ved hjelp av det fine nedstrømsfilteret og således er den behandlede væsken klar for resirkulering. Avhengig av mengde lakk og samspillet med rensemiddelet kan karets levetid forlenges flerfoldige ganger, noe som resulterer i en betydelig forbedret løsningsmiddel- og VOC-balanse. Flere bruksområder for væsken fører til besparelser og reduksjon av kostnader, avfall og ressurser. Systemet er perfekt for bruk i sektorer som bygg- og anlegg, jernbane, veitrafikk- og transporttjenester, arbeidsplasser for trening og opplæring og mange flere. Dersom forbruk av rengjøringsmiddel er høyt og farge skiftes hyppig er vårt system med sin 3-trinns behandling ideell for å spare kostnader. Dens effektivitet bidrar til å minimere bruken av farlige stoffer og beskytte ansatte og miljøet. PROLAQ systemene krever ingen sugemekanisme og er egnet for eksplosjonsbeskyttede områder. Begge system er utstyrt med en 6-bar AODD pumpe som ikke bare krever lite vedlikehold men som også kan tørke de rengjorte elementene ved hjelp av den integrerte trykkluftspistolen. Lakkrester kan lett fjernes gjennom den integrerte trakten. 

Mer

FORDELENE

Et kjapt blikk på de to systemene: 

PROLAQ Compact

  • For manuell rengjøring
  • Kompakt design 
  • Inklusiv mobilitetspakke 

 

PROLAQ Auto

  • For manuelle og automatiske bruksområder 
  • Automatisk lakkpistolrens 
  • Manuell og automatisk rengjøring samtidig

PRODUKTENE
Vorteile
PROLAQ Compact
-