Bio-circle uses cookies to ensure the best possible service. If you continue browsing, you agree to the use of cookies. Proteccion de datos

E-WELD Familie

Den vannbaserte sveisesprayen forhindrer at sveisesprut brenner seg fast under MIG/MAG-sveising og laserskjæring. Sveisesprayen har utmerkede fuktegenskaper. Enten det er ved sveising av rustfritt stål, sveising av andre metaller, lasersveising eller i kjøretøykonstruksjon, spesielle konstruksjoner, stålarbeid, container- og fyrkjelekonstruksjon – produktene kan brukes der sveiseoperasjoner utføres, for eksempel innen stålkonstruksjon, maskinproduksjon, containerproduksjon, produksjon av landbruksmaskiner, produksjon av spesialmaskiner, i leveringsindustrien, reolkonstruksjon, kjøretøykonstruksjon, konstruksjon av trykktanker, konstruksjon av kraner eller transportbåndteknologien.

Sveisesprayene er et miljøbevisst alternativ til den vanlige sprayboksen – ikke noe farlig avfall produseres og ikke noe avansert system for avfallshåndtering er påkrevd. 

I tillegg til sine egenskaper som sveisespray inneholder de også en rensende komponent. 

E-WELD 3 sveisespray f.eks. har en rensende og avfettende effekt. Den er spesielt velegnet for laserskjæring da den forhindrer utvikling av skum ved laserens penetreringspunkt og garanterer pene skjærekanter, mens E-WELD 4 sveisespray garanterer en Moses-effekt. 

E-WELD Nozzle sikrer keramisk beskyttelse av gassmunnstykke, kontaktpinne og munnstykkeholder, sveisemunnstykker, tupper og klemenheter ved MIG/MAG sveising og er termisk stabil opp til 1000°C/1832°F. 

Som sveisespray for bruk innen robotsveising anbefaler vi E-WELD Rob.

Separeringseffekt

De utvalgte ingrediensene etterlater en beskyttende film på metallet som fungerer som en barriere mellom arbeidsstykket og det varme metallet og hindrer dermed at sveisesprut fester seg på overflaten. Selv når det påføres et veldig tynt lag sørger ingrediensene for en utmerket separeringseffekt. Sveisespruten kjøler raskt ned og ekstraktene forhindrer at det fester seg. Det oppbevarte vannet har ingen uheldig effekt på sveisesømmen. I tillegg er sveisemunnstykker, -apparater og arbeidsstykker beskyttet mot sveisesprut. Den påfølgende slipingen av overflaten er ikke lenger nødvendig.

Den miljøvennlige sveisesprayen inneholder ingen drivgasser lik de som finnes i spraybokser, noe som betyr at den arbeidsmessige risikoen med sveising er lavere enn når du arbeider med aerosoler som inneholder drivgasser. Deres vannholdige komponent gjør at

E-WELD –produktene ikke er brannfarlige. De inneholder heller ikke silikon, noe som er en fordel spesielt for lakkeringsverksteder. 

Renseeffekt 

De overflateaktive stoffene som finnes i sveisesprayene garanterer en jevn og fullstendig fukting av metallplateoverflaten. E-WELD 3 har også en rensende effekt; det vil si at tynne fettfilmer også kan fjernes fra metallplater ved hjelp av sveisesprayproduktene. 

Tidkrevende rensearbeid er ikke lenger nødvendig.

Bare ta en sprayflaske, spray på, sveis og tørk av – ferdig. Sprayproduktene har fått forskjellige godkjenninger og tilbakemeldinger om problemfri forsinking og lakkering etter sveising. Dette inkluderer godkjenninger utstedt av Herning Zinc Coating, Volkswagen AG, SLT Laser Technology og Dresden Institute for Corrosion Protection, for å nevne noen. 

Produktdifferensiering: 

 • E-WELD 2: for alle bruksområder, spesielt egnet for sveising av tynne metallplater og flerlags sveisesømmer, god korrosjonsbeskyttelse, svak lukt 
 • E-WELD 3: vannbasert med rense- og avfettingseffekt på sterkt tilsmussede metallplater, også ideell for beskytting av metallplater i laserskjæring, svak lukt
 • E-WELD 4: førsteklasses kvalitet – svært høy pålitelighet, god kompatibilitet med alle materialer, nedstrømsprosesser berøres ikke, god korrosjonsbeskyttelse, svak lukt 
 • E-WELD Gel: munnstykkebeskyttelse 
 • E-WELD Rob: munnstykkebeskyttelse innen robotsveising

Mer

FORDELENE

 • Tids- og kostnadsbesparende 
 • Utmerkede fukteegenskaper 
 • Minimalt forbruk 
 • Løsemiddel- og silikonfri 
 • Meget gode separeringsegenskaper 
 • Forsinking og lakkering etter sveising er mulig, uten problemer 
 • Stabile emulsjoner forhindrer at virkestoffene skiller seg ved lagring 
 • Ikke nødvendig med langtekkelig risting av flasken 
 • Velegnet for høytemperatur sveising, laserskjæring, robotisert sveising osv. 
 • Emulsjonen vil holde seg stabil under hele sin holdbarhetstid på minst ett år (frostfri oppbevaring) 
 • Miljøvennlig: ingen drivgasser blir brukt som i spraybokser 
 • Ikke merkepliktig i henhold til CLP forordningen

ANWENDUNG

PRODUKTENE
Beholderstørrelse
Gebinde
pH-Wert
VOC innhold i(%)
Flammepunkt (°C)
E-WELD 2
0.50000
Handsprayflasche
8.6
-
nicht relevant
E-WELD 3
0.50000
Handsprayflasche
8.8
-
nicht relevant
E-WELD 4
0.50000
Handsprayflasche
8.3
-
nicht relevant
TASK Pro
0.25000
-
-
-
-