Bio-circle uses cookies to ensure the best possible service. If you continue browsing, you agree to the use of cookies. Proteccion de datos

BIO-CIRCLE L Familie

De løsningsmiddelfrie, vannbaserte BIO-CIRCLE L-væskene er spesielt utviklet for bruk i BIO-CIRCLE delevaskersystem, for både manuelle og mekaniske bruksområder. De rengjør også ekstremt skitne deler på en enkel, rask, trygg og miljøvennlig måte; en bruker- og miljøvennlig, økonomisk rengjøringsløsning for effektiv fjerning av olje, fett og partikkelforurensning på deler, arbeidsstykker, motorer og maskiner. Selv vanskelige forurensninger som oljer, skjærevæsker, korrosjonsbeskyttende produkter, fett og liknende forurensninger vil bli fjernet. 

Produktene er ferdigblandet, noe som fjerner risikoen for feilaktig blanding og kvalitetssvingninger og vanlige kar-analyser blir foreldet. De naturlige mikroorganismene bryter biologisk ned fastsittende fett- og oljeforurensning, oljen separeres til CO2 og vann. Dette garanterer ryddig og grundig delevasking, lange serviceintervall og en høy levetid kombinert med en konstant høy rengjøringseffekt. I forhold til kalde rengjøringsmidler er holdbarheten til BIO-CIRCLE væskene i kar opp til 4 ganger lenger. Selv med økende smussansamlinger oppnås stadig gode rengjøringsresultater. 

Da dette er pH-nøytrale rengjøringsvæsker skader de ikke overflater; alle slags materialer kan rengjøres, fra plast til stål. I tillegg sørger spesielle korrosjonshemmere for midlertidig beskyttelse etter rengjøring. 

De overflateaktive stoffene i væsken er basert på fornybare råmaterialer. Væskene inneholder ingen løsningsmidler så de unngår VOC-utslipp og oppfyller kravene i VOC-Direktivet. Ikke merkepliktig iht. CLP-forordning, noe som betyr de er brukervennlige og enkle og oppbevare og transportere og de skader ikke overflater (ingen korrosjon). BIO-CIRCLE væske betyr ingen fare for bruker og miljø samt høy effektivitet og økonomisk effektiv. Et aktivt bidrag til beskyttelse av brukere og miljø.

Mer

FORDELENE

  • Ingen skader på materialer 
  • Ingen korrosjon (inneholder korrosjonshemmere) 
  • VOC-fri
  • INGEN HAZMAT, ikke merkepliktig 
  • Vannbasert rengjøringsmiddel 
  • Rengjør ved hjelp av overflateaktive stoffer 
  • Fjerner olje, fett og partikkelforurensninger 
  • Inneholder naturlige mikroorganismer 
  • Fastsittende olje og fett brytes ned 
  • Lang holdbarhet i karet, mindre avfall
PRODUKTENE
BIO-CIRCLE L
-
BIO-CIRCLE L ULTRA
-
BIO-CIRCLE L Aluminium
-
BIO-CIRCLE L TURBO
-

Matchende rengjøringsmiddel

BIO-CIRCLE L
BIO-CIRCLE L
BIO-CIRCLE L er et nyskapende, effektivt,...
BIO-CIRCLE L ULTRA
BIO-CIRCLE L ULTRA
BIO-CIRCLE L Ultra er et ultrakraftig rengjøringsmiddel...

MATCHING ACCESSOIRIES 

Perfectly equipped at all times 

With the original accessories for your BIO-CIRCLE product you’re always on the safe side, be it stainless steel inserts, brushes or filters.

To the accessories overview

What customers say:

Vi jobbar konstant med att optimera vår arbetsmiljö på IKEA och när vi fick se Bio-Circles tvätt var det ett enkelt val. Att uppdatera vår äldre...

Vi jobbar konstant med att optimera vår arbetsmiljö på IKEA och när vi fick se Bio-Circles tvätt var det ett enkelt val. Att uppdatera vår äldre modell till en miljövänligare reservdels-tvätt har gett oss en mer modern arbetsplats. Vår verkstadspersonal är mycket nöjda med att få jobba med miljövänliga produkter utan farosymboler och det känns fantastiskt att kunna erbjuda detta till våra medarbetare. Perfekt resultat och en positiv inverkan på människor och miljön.
All testimonials

MILJØVERN OG KVALITET

“Etter vår mening er frivillig deltakelse i dette miljøstyringssystemet den rette måten for kontinuerlig forbedring av miljøvern.” Birgit Große, Administrerende Direktør, Tyskland.

MERE

  MAKING GREEN WORK

“For oss betyr bærekraft å ta ansvar, både for våre entreprenør- og samfunnsmessige handlinger så vel som for alle miljømessige hensyn.” Ulrich Berens, Formann av Representantskapet

Läs mer